Dolar : Alış : 32.2448 / Satış : 32.3029
Euro : Alış : 35.1355 / Satış : 35.1988
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İSTAD’DAN KAÇAK ERMENİLERE TEPKİ

27 Temmuz 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»İSTAD’DAN KAÇAK ERMENİLERE TEPKİ
İSTAD’DAN  KAÇAK  ERMENİLERE   TEPKİ

İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu, Iğdır Güven gazetesi sahibi İsmail Aras’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında güncel olayları değerlendirdiler.
Son günlerde Ermenilerin dünyanın her tarafındaki Türk ve Azerbaycan vatandaşlarına karşı utanmazca provokatif saldırılarda bulunduğunu dile getiren Sefer Karakoyunlu, “Tovuz’da Azerbaycan askerlerinin şehit edilmesiyle başlayan daha sonra Ermenilerin yüzlerce kayıp vermesiyle devam eden süreçte Ermeniler olayı provokasyona dökmüş durumdadır. Ermenistan’da bir tane bile Türk yaşayamazken, Türkiye’de on binlerce kaçak Ermeni yaşamaktadır. Biz bunların bir an önce ülkemizden def edilmesini istiyoruz. Bizim Türk vatandaşı olan hiçbir Ermeniyle problemimiz yoktur. Ama kaçak olanların gönderilmesini istiyoruz. Çünkü çıkabilecek bir kargaşada kimin kimi vuracağı belli olmaz. Özellikle Avrupa’da ASALA’nın hortladığını duyuyoruz. Bu konuda da sayın İçişleri ve sayın Dışişleri bakanlarımız başta olmak üzere devletimizin yetkililerini de duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu konu şu anda çok ciddi boyutlara doğru gidiyor. Bildiğiniz üzere yakın zamanda İstanbul’da Ermeni anne ve oğul bakıcılıklarını yaptıkları yaşlı adamı öldürmek suretiyle paralarını da alarak Ermenistan’a kaçtılar. Bunların ruhları bozuktur. Biz Türk milleti olarak hümanist bir milletiz. Hiçbir zaman 5-6 yaşındaki çocuklarımıza sınırın karşısını göstererek ‘Sınırın karşısında Ermenistan var. Bunlar bizim dedelerimizi katletmişler. Bunlar düşmanlarımız’ demiyoruz. Çocuklarımızı barışçıl insanlar olarak yetiştiriyoruz. Onlar ama 4 yaşından itibaren her yıl Nisan ayının başından sonuna kadar çocuklara hahamlar eşliğinde dualarıyla Türk düşmanlığı aşılıyorlar. Ağrı Dağı, Ermenistan’ın %85’inden görülüyor. Çocuklara Ağrı Dağını göstererek, ‘Ağrı Dağı Bizim Dağımızdır. Türkler, dedelerimizi katletmişler, sürmüşler. Onlar bizim düşmanımızdır’ Büyüyen çocuklar bu kinler büyüyor” şeklinde konuştu.
Güven Gazetesi sahibi İsmail Aras da İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. Aras ayrıca ‘şımarık’ Ermenilerin provokasyonları karşısında hür dünyanın Ermenilere gereken dersi vermesi gerektiğini dile getirdi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika