Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

VAR OLSUN GARDAŞLARIMIZ

20 Ağustos 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»VAR OLSUN GARDAŞLARIMIZ
VAR OLSUN GARDAŞLARIMIZ

AZERBAYCAN TÜM VARLIĞI İLE YANIMIZDA  DURDU

          Türkiye, Ege’deki orman yangınları ile boğuşurken GARDAŞIMIZ yardıma yetişti. Hem de davet beklemeden… FHN (Fevkalede Haller Nazirliği) personeli, uçağı, itfaiye araçları, kurtarma ekipmanları, sağlık personeli Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangın bölgelerine dağıldılar.

          Yangın bölgelerinde canla, başla çalışan FHN  personellerinin çalışmalarını gururla seyrettik. Evet, yangında yanan canlara, ağaca, börtü-böceğe üzülmüştük ama zor günümüzde yanımızda duran GARDAŞLARIMIZ ile gurur duymuştuk. Hele Türk Bayrağını yanan evin içinden çıkaran GARDAŞIMIZ hepimizin kahramanı oldu.

   whatsapp-image-2021-08-20-at-18-54-49    whatsapp-image-2021-08-16-at-17-34-38   Bir röportajında Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in belirttiği gibi, “Kardeşliğimiz sözde değil, tüm imkanlarımızla Türkiye’nin yanındayız,” sözleri gerçekleşmişti. Yangın alanlarında bir de görünmeyen kahramanlar vardı.

          Çalışmaları canlı olarak dünyaya duyuran Azerbaycanlı gazeteci kardeşlerimiz de yanımızdaydı. AzerTac’ın Türkiye temsilcisi Sayın Sabir Şahtahtı, İctimai TV muhabiri Sayın Ramin Hüseynov ve ismini sayamadığım çok sayıda gazeteci GARDAŞIMIZ da yangınların arasında canlarını tehlikeye atarak haber yaptılar.

          Bir kez daha bize “Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur,” sözünün doğruluğunu kanıtlayan tüm GARDAŞLARIMIZA emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz.

Metin Yıldırım

Sosyal Bilimci/Yazar

ramin

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler : ,
TemaFabrika