Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

KÜLTÜR VE TURZİM MÜDÜRLÜĞÜ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON YAPMIŞ

13 Kasım 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»KÜLTÜR VE TURZİM MÜDÜRLÜĞÜ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON YAPMIŞ
KÜLTÜR VE TURZİM MÜDÜRLÜĞÜ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON YAPMIŞ

       İstanbul-Maltepe’de Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu tarafından “Kars-Ardahan-Iğdır Buluşuyor” adı ile düzenlenen   etkinlik Taksim’deki terör saldırısı nedeniyle kapanış programı yapılamadan bitti.

         Etkinliğe Iğdır Valiliği adına katılan Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü  Nebi Işık olağanüstü bir performans sergileyerek tüm standları gezdi ve Iğdır’ı tanıtıcı konuşmalardan sonra stand yöneticilerine başarılar diledi.  Satandı gezen ziyaretçiler özellikle patlıcan reçeli ve kayısı kolonyasına hayran kaldılar. Iğdır doğumlu olmayanlar patlıcan reçelini ilk defa tattıkları için şaşkınlıklarını gizlemediler.

Iğdır Valiliği standında görev alan personel güler yüzlü ve sempatik yaklaşımları, standı gezenlere verdikleri bilgilerle ziyaretçilerden tam not aldılar. Yöresel ürünlerin sunulduğu Iğdır Valiliği standına uğrayan herkes memnun bir şekilde ayrıldı.

Iğdır’ın bu tür tanıtımlara ihtiyacı var. Yatırımcıların Iğdır’a davet edildiği, yöresel ürünlerin tanıtıldığı, Iğdır’ın turizm potansiyeline dikkat çekilen etkinlikleri daha sık olarak düzenlemek gerekir.  Tüm katılımcıları tebrik ediyoruz.

Metin Yıldırım

İstanbul

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika