Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

IĞDIR’DA  FARKLI  BİR LEZZET  DURAĞI

21 Temmuz 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»IĞDIR’DA  FARKLI  BİR LEZZET  DURAĞI
IĞDIR’DA  FARKLI  BİR LEZZET  DURAĞI

Geçen  hafta kısa bir Iğdır  gezim oldu. Kişisel yapım gereği etli yemekleri pek sevmiyorum. Vali caddesinde gezerken  hemen Valilik Konağı’nın yanında “ÖDÜLLÜ  DÖNER” isimli restorantı gördüm. İlk önce bu mekanın dekoru dikkatimi çekmişti.

Otantik dekoru, personelinin güler yüzü ve ısrarlı daveti üzerine dışarıda sıralanmış çiçekler arasındaki masalardan birine oturdum. Kibar bir personelin menüyü anlatması üzerine biraz da mecburen  bir döner ısmarladım. Kısa sürede hazırlanan ve masaya servis edilen döneri aceleyle yiyerek, bitirdiğimi fark ettim. Bildiğimiz HAZIR döner eti ile yapılmamıştı.  Yani etin arasına cinsini bilmediğimiz etler boca edilmemişti. Ancak parça etler de lastik gibi uzamıyordu. Etin farklı bir lezzetinin olduğu daha ilk lokmada belli olmuştu.

20210717_165020Iğdır’da kaldığımız bir hafta boyunca her fırsatta bu güzel mekana gittik. Tesadüfen gittiğim, beğenerek oturduğum bu mekanın  sahiplerinin akrabamız olması da ayrı bir güzellikti. Ancak bu yazıyı akrabalarımıza kıyak olsun diye yazmadığımı bilmenizi isterim. Hak ettikleri övgünün sadece bir bölümünü anlattım.  Eğer  Iğdır’a gittiğinizde Vali Konağı yanındaki           “ÖDÜLLÜ  DÖNER”e  uğrayıp bir döner yerseniz, benim ne demek istediğimi  daha iyi anlarsınız.

Iğdır’a selam ve sevgilerimle… 18.07.2021

Metin Yıldırım

Sosyal  Bilimci/Yazar

20210717_165038

 

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika