Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

IĞDIR’IN KÜLTÜR ÇALIŞMALARINI MELEKLİ ÜSTLENDİ

10 Mayıs 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»IĞDIR’IN KÜLTÜR ÇALIŞMALARINI MELEKLİ ÜSTLENDİ
IĞDIR’IN KÜLTÜR ÇALIŞMALARINI MELEKLİ ÜSTLENDİ

Melekli Belediyesi ve araştırmacı yazar Coşkun Oluz, Iğdır’ın tüm kültür faaliyetlerini üstlenmiş görünüyor. Yaptığı çalışmalarla göz dolduran Coşkun Oluz, son günlerde yaptığı çeşme ile gündeme geldi. “Şairler ve Yazarlar Çeşmesi” adı ile yapılan çeşmeye Melekli Belediyesi de destek verdi.

Görüşüne başvurduğumuz yazar Coşkun Oluz sanatsal faaliyetleri büyük bir zevkle yaptığını, Iğdır’ın kültürel ve ekonomik alanda gelişmiş iller arasında hak ettiği yeri alması için elinden gelen her şeyi  yaptığını belirterek şunları söyledi:

“Melekli halkı, belediye başkanımız Eray Coşar  ve belediyemizin gençlerinden Gökalp Erkut’un aldığı ortak kararla köy merkezinde Ağrı Dağı’ndan getirilen taşlarla yapılan çeşmeye Iğdır’ımıza emek veren şair ve yazarlarımızın isimleri verildi. Bu konuda iş birliği yaptık. Iğdır dışında yaşayan şair ve yazarlarımızı tespit etmek için geniş bir araştırma yaptık. Tespit edebildiğimiz tüm şair ve yazarlarımızın 95986856_10222152711556503_7881777717060829184_nisimlerini buraya yazmaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü gerçekten önemli çalışmalara imza atan yazarlarımızın çoğunu tanımıyoruz. İl dışında yaşayan bu değerlerimiz yaşadıkları ortamda Iğdır’ın yöresel Türk kültürünü başarı ile temsil eden kardeşlerimizdir. Yine Iğdır’da oturan şair ve yazarlarımıza da vefa borcumuzu bu şekilde ödemek istedik. Bu aşamada beni yalnız bırakmayan sayın Belediye Başkanımız Eray Coşar’a, Gökalp Erkut’a ve diğer çalışma ekibimize yürekten teşekkür ediyorum. Kültür faaliyetlerimizin devam edeceğini buradan müjdelemek isterim. Çok farklı projelerim var, bunları sırasıyla hayata geçireceğim. Teşekkürler Melekli halkı, teşekkürler Iğdır’ımıza emek veren şair ve yazarlarımız!”

Oluz, yaptığı kültürel ve sanatsal faaliyetlerde herkesten destek beklediğini de özellikle belirtti.

Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika