Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

AVCILAR DİKKAT!..

06 Ocak 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»AVCILAR DİKKAT!..
AVCILAR DİKKAT!..

Avcılar dikkat!.. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Iğdır Şube Müdürlüğü av süresi dolacak yaban hayvanları ile ilgili duyuru yayımladı.

AVCILARA DUYURU…

             “Merkez Av Komisyonu tarafından kararlaştırılan ve 26 Mayıs 2016 tarihinde  Resmî Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 2016-2017 Merkez Av Komisyon kararlarına  göre, İlimizde avlanmasına 15  Ekim 2016 tarihinde izin verilen II. Grup Kuşlardan, kum kekliği, kınalı keklik ve kaya kekliği ile I. Grup memeli hayvanlardan yaban tavşanı, ada tavşanı, Tilki,  kaya sansarı ve ağaç sansarının avlanma süresi 8 Ocak 2017 tarihi itibariyle sona erecek olup,  

III. grup Kuşlar Sakarmeke, sakarca, yeşilbaş, boz ördek, fiyu, çamurcun, macar ördeği, tepeli patka, kılkuyruk, elmabaş patka, çıkrıkçın ve suçulluğu avı.  IV. grup Kuşlar Alakarga, küçük karga, ekinkargası, kara leşkargası, leşkargası, saksağan avı. II. grup Memeliler Yaban domuzu ve çakal avı 26 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Avlanma süresi sona eren II. Grup Kuşlardan, kum kekliği, kınalı keklik ve kaya kekliği ile I. Grup memeli hayvanlardan yaban tavşanı, ada tavşanı, Tilki,  kaya sansarı ve ağaç sansarı avlayanlara idari ve tazminat cezası uygulanacaktır.

Mete TÜRKOĞLU

Orman ve Su İşleri Bakanlığı

Iğdır İl Şube Müdürlüğü

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika