Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

GÖZLERİ GÖNLÜMDE ASILI-FAHRETTİN ALAY

12 Aralık 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»GÖZLERİ GÖNLÜMDE ASILI-FAHRETTİN ALAY
GÖZLERİ GÖNLÜMDE ASILI-FAHRETTİN ALAY

             Iğdır’ın Hakveyis köyünde 1956 yılında dünyaya gelmişim. 8 çocuklu kalabalık bir ailenin mutlu çocuklarıydık. Bizim çocukluğumuzda birçok şeyden yoksunduk ama Atatürk ilke ve inkılaplarını kendimize rehber edinen memleket millet ve Türkiye sevdasıyla ile ileriye umut ve güvenle bakıyorduk.

 Kültür bir toplumun, milletin tarihi süreç içinde ürettiği ve nesilden nesle aktardığı her türlü manevi ve manevi özelliklerine o milletin kültür denir.  Kültür yada hars bir milletin yaşayış ve düşünce tarzıdır.

Ben de Türk milletinin bir ferdi olarak Türk kültürünü  yaşayan yaşamaktan gurur duyan biriyim.

 Ben kendimi Türkiye Cumhuriyeti’nin bir yurttaşı olmaktan onur duyan ve Türk olmaktan gurur duyan biriyim. Ortalama bir Türk’ün yaşadığı gibi yaşamaktayım. Ülkemin ve dünyanın dertleriyle dertlenen kedimce Milletine hizmeti vazife bilen biriyim.  En büyük hobim kitap okumak ve Türk dünyası ile ilgilenmek.

En büyük fobim ise Türkiye’me ve Türklere yapılacak ihanetlerdir.

ESERLERİ

İçinde 20 tane kısa öykü olan  “Gözleri Gönlümde Asılı” isimli kitabım ve “Anık ve Müjde’nin Rüyası” isimli iki romanım yayımlandı.

whatsapp-image-2019-12-13-at-00-09-30Şu anda benim de çocukluk Ve gençliğimin geçtiği.  “Iğdır Çocukları” nın yaşadıklarını anlatan (1960-1980) arası dönem romanı çalışmam bitmek üzere, bir de Mustafa isimli Atatürk’ü bir öğretmen gözüyle anlatan roman dosya üzerine çalışıyorum.

Romanlarımda ve Öykülerimde toplum içinde yaşayan ortalama ama aykırı farklı kişileri konu alıyorum. Vermek istediğim mesaj benim değil ortalama insanlarımızın vermek istediği gerçekleri yansıtmak aykırılıklar ve olumsuzlukları dillendirmek olarak söyleyebilirim.

Dünyadaki bütün canlıların yaşam alanlarının korunduğu, bir dünya da yaşamak istiyorum. Bir de bütün Türklerin kendi yurdunda özgürce yaşadıkları bir dünya istiyorum.

 Dünyayı Türklerin yönetmesiyle herkesin, her halkın hür, sırtı pek, karnı tok, adalet içinde yaşayabileceklerine inanıyorum. Türkleri Yine Türkler yönetmelidir ki hem Türkler hem de insanlık refah bulsun.

Türk milleti acı günler yaşayabilir ama asla yok edilemez. Buna inanıyorum. Türk milletinin genlerindeki asil ruh harekete geçecektir er yada geç.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika