Dolar : Alış : 32.2472 / Satış : 32.3053
Euro : Alış : 34.6335 / Satış : 34.6959
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

IĞDIR ŞEHİR TARİHİ

09 Aralık 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»IĞDIR ŞEHİR TARİHİ
IĞDIR ŞEHİR TARİHİ

 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ‘Iğdır Şehir Tarihi-1’ konulu sunum yapıldı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce organize edilen “Iğdır Şehir Tarihi” konulu sunum Iğdır İlindeki çeşitli kamu kurumlarında çalışan kamu görevlilerinin katılımıyla yapıldı. İl Müdürlüğüne ait  konferans salonunda icra edilen sunumu Tarihçi yazar Serdar Gündoğdu sundu. Gündoğdu, Iğdır tarihine verilen önem ve saygıya bir tarihçi olma hasebiyle derin memnuniyet duyduğunu dile getirerek, semineri düzenleyen başta İl Müdürü Hamdi Görkem GENÇTÜRK ve Şube Müdürü Bilge Hatun OGAN olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Tarihçi yazar Serdar Gündoğdu sunum öncesinde, “bulunduğumuz coğrafyanın önemli merkezlerinden Sürmeli Ovasının en önemli yerleşim alanlarından biri olan ve bizlerin şu an yaşadığı IĞDIR şehrini anlamak için bölgeyi ve burada yaşamış olan devletlerin ve toplulukların bilinmesi gerektiğini, salonda bulunan değerli misafirleri bu konu da aydınlatıp tarihsel bir gezintiye çıkaracağını” belirtti.

İl Müdürü Hamdi Görkem GENÇTÜRK sunum sonunda, “adındaki sıcaklıkla dahi insanı kendisine gönülden bağlayan, derin sevgi ve muhabbet hissettiğim bu eşsiz serhat şehrinin bugününü anlamanın ve geleceğini inşa etmenin önemli yolunun geçmişini iyi bilmekten geçtiğini düşündüğümüz için kamuda çalışan personellerin de kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve bulunduğu ilde hizmet etmede daha ileriye gidebilmeleri adına Iğdır Şehir Tarihi-1 konulu bu programı düzenlediklerini ve devamının geleceğini, kıymetli tarihçi yazar Serdar Gündoğdu’ ya katkılarından dolayı hassaten teşekkür ettiğini” belirtti.

İl Göç İdaresi, Bilim Sanayi, Doğa Koruma, Nüfus, Basın ve Halkla İlişkiler, Avrupa Birliği Bürosu, Halfeli Belediyesi Fen İşleri, İl Sosyal Etüt ve Proje, Kurum Müdürleri ile birlikte Özel İdare, SGK, Gıda Tarım personellerinin de katıldığı seminer plaket takdimi ve hayırlara vesile olması dileklerinin belirtildiği teşekkür konuşmalarının ardından son buldu.

 

 

Hamdi Görkem GENÇTÜRK

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü

 

 

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

TemaFabrika