Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

HOLLANDA’DA YAŞAYAN TÜRKLERDEN PROTESTO

24 Nisan 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»HOLLANDA’DA YAŞAYAN TÜRKLERDEN PROTESTO
HOLLANDA’DA YAŞAYAN TÜRKLERDEN PROTESTO

Sözde Ermeni soykırımı dünyanın değişik şehirlerinde protesto edildi.  Olmayan bir soykırımdan söz eden Ermeniler kendi yaptıkları katliamları gündeme getirmekten kaçınıyorlar.

Hollanda Azerbaycanlılar Derneği Başkanı İlhan Aşkın, Ermeni yalanlarının kabul edilemez olduğunu belirterek:

         “Bugun 24 Nisan, Ermenilerin ve bazı Ermeni dostları, yada kışkırtanların kabul etmeye çalıştığı soykırım iddia günü. Ermenilerin soykırım dediği toplum olarak bir milletin yok edilmesi, o toplumdan kimsenin kalmaması. Osmanlı 1915 de soykırım uyguladıysa bugün Türkiye’de yaşayan Ermeniler sonradan mı yerleşti topraklarımıza. Ermeniler (özellikle terör eylemlerine katılan aileler) tehcir yasasıyla yine Osmanlının olan Suriye bölgesine yerleştirme aşamasında hastalıktan, asker kaçkını eşkıyaların saldırı ve soygunları ile öldürülmeleri devlet gücünün olmayışı ile yaşanmış olaylardır, bu bölgede yaşayan tüm insanlar için geçerli olmuştur.

          Tehcir eğer soykırımsa Ermenistan’da yaşayan bir tane Türk göstersinler. Halbuki kayıtlarda belli Erivan (İrevan) da %60 Türk yaşamıştır Ermenistan kurulduğunda bile, ne oldu burada yaşayanlar. Ayrıca bir tane toplu Ermeni katliam çukuru göstersinler. Ama Anadolu Türk toplu katliam mezarları ile doludur. Ayrıca Hocalı da daha kanları kurumamış bebeklerin, bir milyon kaçkın halen sıkıntı yaşıyorlar. Katlettikleri diplomatlar, paşalar, görevlileri kim katletti yine Ermeniler.. Asıl soykırım yapanlar Ermeniler katliamlarını neden kabul etmiyorlar.. Biz Ermeni katliamlarını yaşayan Azerbaycan Türklerinin günümüzde yaşayan evlatları olarak asla ve asla kabul etmiyoruz. Ermenileri lanetlerle anıyoruz,”  dedi.

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

TemaFabrika