Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Ermenice Yazıya Bayraklı Protesto

01 Ekim 2015 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Uncategorized»Ermenice Yazıya Bayraklı Protesto
Ermenice Yazıya Bayraklı Protesto

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır’ın Tuzluca ilçesi girişine Ermenice “Hoş geldiniz, güle güle” yazılmasını dernek binasına astığı 6 metrelik Azerbaycan bayrağıyla protesto etti.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, belediyelerin görevinin sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların rahat ve temiz yaşamaları için hizmet götürmek olduğunu söyledi. Gülbey, “Ancak Tuzluca Belediye Başkanı halka hizmeti bir kenara bırakarak vatandaşları ayrıştırıcı siyasi şovlar peşine düşmüştür. Başkanlık yaptığı belediye sınırları içerisinde yaşayan Türk-Kürt vatandaşların hassasiyetlerini ve acılarını hiçe sayarak o acıyı yaşatan faşist çeteleri anımsatan ve insanların yaralarını tazeleyen bir şımarık tavır içinde bulunarak 4 dilde ilçe giriş ve çıkışına yazılar yazdırmıştır. Unutmasınlar ki halkı hiçe sayanları gün gelir halk da onu hiçe sayar ve seçimlerde sandıkta cevabını verirler. Tuzluca ilçemiz üzerinde bazı siyasi emeller veya başka beklentiler peşinde olan siyasiler, kendi menfi çıkar ve hesapları için halkın emanet ettiği makamları kullanamaz. Kürt halkının hakları üzerine vaatlerde bulunan bir parti mensubu olup Kürt oylarını alıp ama Ermeni haklarını savunmak bize göre tezattır. Bu yazıyı yazdıran belediye başkanının ailesinden çoğu insanı Ermeni faşist çeteler katletmiştir. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz’ü haziran seçimlerinden önce ziyaret ettiğinde ‘Azerilerde, Caferilerde bizim gibi azınlıktır. Bizler azınlıkların düşüncelerine ve görüşlerine saygı göstereceğiz, kardeşiz’ demişti. Sözde değil özde kardeşlik istiyoruz. Kardeşin acısına ve hassasiyetlerine saygılı olmayan siyaseti istemiyor ve Ermenice yazıyı yazan siyasi şovu da kınıyoruz” şeklinde konuştu.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, gerekli incelemeler yapılması için Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ve Iğdır Valiliği’ne resmi yazıyla başvurduklarını ve bunların sonuçlarını beklediklerini kaydetti. Gülbey, dernek binasına 6 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde Azerbaycan bayrağı asarak durumu protesto ettiklerini de sözlerine ekledi. – IĞDIR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika