Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

26 Aralık 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor»GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA
GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink; mücadele sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Olde Riekerink sözlerine “Bugün takımımla gurur duydum. Performans ve oyundan memnunum. Güzel bir galibiyet aldık. Oyunun sonlarında farkı daha da açabilirdik. Maçtan önce oyuncularıma ‘Kalitemizi ortaya koyalım, top bizde kalsın, geçişlerde reaksiyon gösterelim’ demiştim. Bugün bunları iyi yaptığımızı düşünüyorum” diyerek başladı.

Hollandalı teknik direktörümüz Bursaspor maçı sonrası “5 maçta 13 puan hedefliyoruz” sözlerinin hatırlatılması üzerine; “Sezona iyi başlayan bir Galatasaray vardı. Son 5 maç için de 13 puanlık bir hedef koymuştuk. Geçen sene kaybettiğimiz rakip Osmanlı’ya karşı beraberliği hesaplamıştık. 5 maç ve 13 puan İyi bir hedefti. Oyuncularım bunu başardı” dedi.

Riekerink, TT Arena’da kaybedilen Trabzonspor ve Başakşehir maçlarına bir kez daha dikkat çekti ve “Sezonun orta bölümünde sonuç anlamında düşüş yaşadık. Trabzon ve Başakşehir maçını bir daha izlesek hak eden bir Galatasaray’ın olduğunu göreceğiz. Hedefimiz, takıma kimlik kazandırmak, dominant oynamaktı… Bu iki maçta bu kimlikle oynayan bir Galatasaray vardı. Tıpkı bugünkü maçta olduğu gibi. Ama bazen olmuyor. Kötü gittiğimiz maçlarda bile sahada hak eden bir Galatasaray vardı” şeklinde konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika