Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Muş’ta PKK 7 okula saldırdı

01 Ekim 2015 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Son Dakika»Muş’ta PKK 7 okula saldırdı
Muş’ta PKK 7 okula saldırdı

Vali Seddar Yavuz, Muş Öğretmenevinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı olan çocukların en iyi eğitimi almaları için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.

“Terör örgütü ve yandaşları maalesef köy okullarımızı hedef alıyor. Boykot çağrıları tutmayınca bu defa eğitim ve öğretim kurum binalarına yöneldiler” ifadelerini kullanan Yavuz, şöyle konuştu:

(Muş Valisi Seddar Yavuz)

“Bölge halkımız ve milletimiz bu gelişmeyi nefretle kınıyor, biz de nefretle kınıyoruz. Gerçek yüzlerini her fırsatta ortaya koyuyorlar ama biz eğitim ve öğretimin en iyi şekilde yapılması noktasında kararlıyız. Bu konuda tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımız bu konuda hiçbir endişeye kapılmasın. 7 köy okuluna yönelik cam kırma gibi bir takım hasar girişimleri gerçekleştirildi. Gerekli talimatı verdim gereği kısa zamanda yapılacaktır.”

Bölgede terör örgütüne yönelik operasyonun kararlı şekilde sürdüğünü dile getiren Yavuz, kamu düzenini tehdit edenlerin 24 saat peşinde olduklarını belirtti.

Yavuz, bölücü terör örgütü mensuplarına hak ettikleri cevabı vereceklerini vurgulayarak, “Barış, barış deyip insanları katledenlere karşı etkin bir mücadele yürüteceğiz. Varto ilçemizin Kolan bölgesinde verdiğimiz gibi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika