Dolar : Alış : 32.0060 / Satış : 32.0636
Euro : Alış : 34.6590 / Satış : 34.7215
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Deniz Akkaya ile Murat Varol’un arasını hizmetçi açtı

02 Ekim 2015 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Magazin»Deniz Akkaya ile Murat Varol’un arasını hizmetçi açtı
Deniz Akkaya ile Murat Varol’un arasını hizmetçi açtı

İşadamı Murat Varol, bir süredir birlikte yaşadığı ünlü manken Deniz Akkaya’nın kendisine yönelik şiddet iddiaları üzerine geçtiğimiz günlerde savcılığa karşı başvuruda bulunup Akkaya tarafından tehdit ve hakarete maruz kaldığını belirtmişti. Varol, telefon mesaj dökümlerini de savcılığa teslim etmişti. İkili arasındaki kavganın asıl sebebinin; Akkaya’nın Varol’un evinde çalışan Nana isimli hizmetliyi evde istememesi olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre; Akkaya, hizmetçinin yeterince çalışmadığını, Varol evde yokken yan gelip yattığını, o evdeyken kendisi ve kızı Ayşe’nin huzursuz olduklarını belirtmiş. Akkaya, sevgilisine yeni bir hizmetçi bulmayı teklif etmiş. Ancak Varol, yalnız yaşayan bir kişi olarak ona ihtiyacı olduğunu, başkasına alışmasının zor olduğunu belirtmiş. Hatta Akkaya’nın evi bir süreliğine terk ettiği bir dönemde kızının odasına çamaşır asılması ve yatak nevresimlerinin değiştirilmesi bile ikili arasında tartışma konusu olmuş. Hizmetçinin, eşyalarını almak üzere bir gün eve gelen Akkaya’nın üzerine kapıyı kilitleyip onu eve almaması da kavgaya sebep olmuş.

Deniz Akkaya’nın Murat Varol’a çok sayıda tehdit, küfür ve hakaret içerikli mesaj gönderdiği, sevgilisinin telefonundaki kayıtlı bazı kadınları engellemesi de ikili arasında sıkıntılara yol açtığı iddia ediliyor. Ünlü mankenin; sevgilisinin eski eşi ile görüşmesini de sorun yaptığı ve onun eski sevgilileri nedeniyle de sık sık tartıştığı da konuşuluyor. Varol, Akkaya’nın, kendi dairesinden mahkeme kararı ile kendisini uzaklaştırdığını iddia etmişti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika