Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

IĞDIRLI YAZAR METİN YILDIRIM TÜYAP KİTAP FUARI’NDA

08 Kasım 2015 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Gündem»IĞDIRLI YAZAR METİN YILDIRIM TÜYAP KİTAP FUARI’NDA
IĞDIRLI YAZAR METİN YILDIRIM TÜYAP KİTAP FUARI’NDA

TÜYAP ULUSLARARASI KİTAP FUARI
34. Uluslararası Tüyap Kitap Fuarı 07.11.2015 günü saat 10:00 itibarı ile açıldı.
Tüyap Fuarı’nda Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile yapılacak olan etkinlikler 07-15 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacak.
Bu yılın teması “Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak” şeklinde benimsendi. Onur Çizeri ise Sayın Tan Oral oldu. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na 750 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı.
İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki onur konuğu Romanya oldu. Fuarın ilk gününde Uluslararası Salon kapsamında Romanya ülke standında Matei Visniec, Dumitru Tepeneag, Mircea Dinescu, Dan Lungu, Oana Ispir, Octavian Soviany, Carmen Muşat, Daniel Cristea-Enache, Florin Bican, Florin Irimia gibi yazarlar vardı.
Fuara Azerbaycan Medeniyet ve Turizm Nazirliyi Kitap Devriyesi ve Neşriyatlarla Bağlı İş Şubesi, Azerbaycan’da kabul görmüş 300 değişik yazarın kitapları ile katıldı.

Iğdırlı Yazar Metin Yıldırım Qanun Neşriyat’a ait bölümde  kitaplarını imzaladı. Iğdır’ın her köyünde bir kitap yazılacak malzeme vardır diyen Yıldırım: “Gençlerimizin Türk Tarihini iyi öğrenmeleri gerekir. En çok soykırıma Türkler mazur kaldığı halde bunu dünyaya anlatamıyoruz,” dedi.

Fuat 15 Kasım’da sona erecek.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

TemaFabrika