Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

ASİMDER BAŞKANI, ŞENER YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ.

23 Aralık 2015 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»ASİMDER BAŞKANI, ŞENER YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ.
ASİMDER BAŞKANI, ŞENER YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ.

Asılsız Ermeni yalanları ile mücadele eden ASİMDER (Uluslararası Asılsız Ermeni seneryildirimİddialarıyla Mücadele Derneği) Genel Başkanı Göksel GÜLBEY, Iğdır İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Şener YILDIRIM’ı makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Iğdır’da çeşitli kamu kurumlarını ve STK’ları gezerek dernek çalışmaları hakkında bilgi veren GÜLBEY, amaçlarının halkı bilinçlendirmek olduğunu, bu meyanda çeşitli seminerler düzenleyerek Ermeni yalanlarının anlattıklarını söyledi. Dernek çalışmalarının 2002 yılından beri aralıksız devam ettiğini belirten GÜLBEY: “ Ermeniler 1915-1920 yılları arasında Rusların desteği ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da tek bir canlı bırakmadılar. Masum ve silahsız halk, çeşitli işkencelerle, bazen de yakılarak öldürüldü.
Ruslar bugün de aynı oyun peşindeler. Çok dikkatli olmak ve beraberliğimizi, birliğimizi muhafaza etmek zorundayız. Aksi halde yüz yıl önce yaşadığımız problemleri tekrar yaşarız,” dedi.
Iğdır İl Ögöksel gülbeyzel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Şener YILDIRIM, makamında ağırladığı ASİMDER Genel Başkanı GÜLBEY’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek: “ Iğdır’ın her köyü, her evi Ermeni katliamına maruz kalmıştır. Oba, Hakmehmet, Yaycı, Dize, Küllük, Sarıçoban, Bayat, Taşburun gibi bir çok köyde toplu soykırım yapıldı. Benim köyümde 15 akrabam diri diri yakılarak öldürüldü. Diğer akrabalarımın bir kısmı HOY’a bir kısmı ise Revan’a kaçtılar. Ermenilerin yaptıkları soykırımı dedelerimiz bizlere ağlayarak anlatırlardı. Çok önemli çalışmalar yapmaktasınız. Bu çalışmalarınızı destekliyor ve devam etmesini arzu ediyoruz,” dedi.
Türkiye-Azerbaycan bayrağı, dernek flaması ve Ermenilerin yaptığı katliamları içeren tarihi kitapları Şener YILDIRIM’a hediye eden GÜLBEY, istendiği takdirde konu ile ilgili seminerler vermeye hazır olduklarını söyledi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler : ,
TemaFabrika