Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLERİ ŞEHİTLER TEPESİ’NDE

14 Aralık 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLERİ ŞEHİTLER TEPESİ’NDE
KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLERİ ŞEHİTLER TEPESİ’NDE

Kars-Ardahan Iğdır Dernekleri ve İSTAD -İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Platformu 44 Polisimiz ve vatandaşımızın şehit olduğu Beşiktaş Stadı yanındaki Şehitler Tepesinde Terörü kınayan ve lanetleyen bir basın açıklaması yaptı.

Kars Ardahan Iğdır il ilçe ve köy Dernekleri ve İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneğin de bulunduğu toplamda 44 dernek başkanı ve üyeleri törende hazır bulundu.
Ortak bildiride terör kınanarak birlik ve dayanışma mesajları verildi:

“Ülkemiz 10 Aralık 2016 günü saat 22.30 sularında bulunduğumuz noktada planları dış mihraklar tarafından yapılan ve tasmaları birilerinin elinde olan hainler tarafından yapılan hain saldırıda 44 vatan evladını şehir vermiş, 155 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Bu gün burada en yüksek perdeden haykırıyoruz ki; Bizler bu ülkenin sınır bekçileri olarak her zamankinden daha yüksek sesle bu aziz vatanı hiç bir haine terk etmeyeceğiz, şehadetler üzerine kurulmuş bu devleti ilelebet yaşatacağız.

Korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız,”   diye devam eden açıklama “Halk aşığı Şenlik babanın dizeleri ile tüm dünyaya haykırıyoruz;

“CAN SAĞ İKEN   YURT VERMEYİZ DÜŞMAN”  diyerek devam etti.  Tören İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

TemaFabrika