Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

IĞDIRLI YAZAR “YILIN YAZARI” ÖDÜLÜNÜ ALDI

14 Ocak 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»IĞDIRLI YAZAR “YILIN YAZARI” ÖDÜLÜNÜ ALDI
IĞDIRLI YAZAR “YILIN YAZARI”  ÖDÜLÜNÜ ALDI

 

Iğdır’ın yetiştirdiği önemli yazarlardan Orhan Aras, POYAD  ödülü aldı. Çalışmaları ile dikkatleri çeken Orhan Aras, uzun yıllardır Almanya’da yaşamaktadır. Aynı zamanda Alman Yazarlar Birliği ve Azerbaycan Yazarlar Birliği Onur üyesi olana Aras’ın Azerbaycan, Türkiye ve Almanya’da yayımlanmış eserleri bulunmaktadır. 
Avrupa’daki Türk kuruluşlarından POYAD Almanya’nın Rheinberg şehrinde düzenlediği büyük şölende yılın yazarı ödülünü Orhan Aras’a verdi. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden binlerce insanın katıldığı şölende Poyad Genel Başkanı Ercan Özcan yaptığı konuşmada Avrupa’nın en köklü kuruluşlarından POYAD’ın her yıl Avrupa’da yaşayan başarılı sanatçılara, işadamlarına ve diğer sektörlerde çalışanlara ödüller verdiklerini anlatarak bu yıl yılın yazarı ödülünü Orhan Aras’a verdiklerini belirtti.
 Roman ve araştırma dalında Almanya, Türkiye ve Azerbaycan’da kitapları yayınlanan yazar Orhan Aras, 2019 yılında Almanca yayınlanan “Mavi Gözlerin Aşkı” ve “Essad Bey” isimli kitaplarıyla basında yer almıştı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika