Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

BAŞARI TESADÜF  DEĞİLDİR

29 Mayıs 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Azerbaycan Haberleri»BAŞARI TESADÜF  DEĞİLDİR
BAŞARI TESADÜF  DEĞİLDİR

Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarının arkasında liyakatlı atama vardır. Makamını hak eden bir personel, aldığı eğitimi, mesleki deneyimlerini, aklını ve çağdaş dünyanın uyguladığı yöntemleri kurumunun vizyon ve misyonu ile birleştirerek başarıdan başarıya koşar.

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdiresi Hülya Narsap, tam da böyle birisi.  Yurt dışı kurumları da inceleyen Narsap, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi için gerçekten bir şans olmuş. Çeşitli hizmetiçi eğitimler almış olan Narsap’ın 54 ödülü var. Kurum bünyesinde yaptığı çalışmalar ile göz dolduran Narsap, her tür eğitim faaliyetini bizzat denetliyor, gerekirse çalışmalarına katılıyor.

28 Mayıs 2022 günü halk eğitim salonunda düzenlenen “Kafkas Kartalları”nın dansları, gerçekten nefis bir dans şölenine dönüştü. Sunum ve program akışı eksiksiz olan dans şölenini izlemek için gelenler salonda oturacak yer bulamayınca koridor merdivenlerine oturarak gösteriyi izlediler. Program sonunda Kafkas dansına eşlik eden Narsap seyircilerden büyük alkış aldı.

Yaptığı konuşmada: Pandemi nedeniyle ara verilen  çalışmaların yeniden başlamasından duyduğu memnuniyeti belirten Narsap: “Arkadaşlarım eskisinden çok daha iyi, eskisinden çok daha hareketli sunum yapacağız demişlerdi, işte bunu iki yıl aradan sonra gerçekleştirdiler. Öğretmenlerimin, kursiyerlerimin, müzisyen arkadaşlarımın alınlarından öpmek istiyorum,” dedi.

Biz de Türk Kültür Platformu olarak “Türk Kültürü”ne yaptıkları katkı için başta kurum müdürü Sayın Hülya Narsap’ı ve tüm personelini kutluyoruz.

Türk Kültür Platformu

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

20220528_212315

20220528_210332

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika