Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

igdir

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 20 Kategoride 474 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Suudi Arabistan Kralı’na karşı darbe çağrısı

01 Ekim 2015 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Dünya»Suudi Arabistan Kralı’na karşı darbe çağrısı
Suudi Arabistan Kralı’na karşı darbe çağrısı

Suudi Arabistan’da ismi açıklanmayan bir prens, Hac faciasının ardından Kral Salman’a karşı darbe yapma çağrısında bulundu.

Suudi Arabistan’ın kurucularından Abdülaziz İbn-i el-Suud’un torunlarından biri olduğu belirtilen prensin kraliyet ailesine mektuplar yazdığı ve liderliğin değişmesi yönünde çağrı yaptığı ifade edildi.

Guardian’ın haberine göre, ismi açıklanmayan prens, Kral Salman tahta çıktığından bu yana kraliyette hali hazırda bir rahatsızlık hakim olduğunu aktarırken, prens, “Kral stabil bir durumda değil ve aslında kralın oğlu kraliyeti yönetiyor” dedi.

Prens, amcalarının, kralın yerine kimin geleceği konusunda buluşacağını kaydetti ve sözlerini, “Dolayısıyla dört ya da muhtemelen beş amcam yakın zamanda mektupları tartışmak için buluşacak. Birçok yeğenle bir plan yapıyorlar ve bu kapıyı açacak. İkinci neslin birçoğu çok kaygılı” şeklinde sürdürdü.

Toplumdan da liderliğin değişmesi için baskı olduğunu söyleyen prens, “Bunu yapmak zorundasınız ya da ülke felakete gidecek’ diyorlar” ifadesini kullandı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika